63 чисто нови паркоместа вече са на разположение на пловдивчани, живеещи

...
63 чисто нови паркоместа вече са на разположение на пловдивчани, живеещи
Коментари Харесай

В Тракия се уредиха с още един нов паркинг

63 чисто нови паркоместа вече са разполагаем на пловдивчани, живеещи в един от най-големите блокове на регион "Тракия " - блок 16, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.  Инвестицията е за 70 000 лв.. Паркингът е построен единствено за 2 месеца, похвали се кметът на региона Костадин Димитров. 

"Проблемът с паркоместата е решен най-добре в "Тракия ", само че все пак сътворяваме още условия на живущите от блок 16 да паркират пред личните си домове ", разяснява още той. Това е последният паркинг за годината. Общо през 2017-та хората от региона се снабдиха с над 150 нови места. 

До момента 600 тракийци са декларирали предпочитание да паркират по наредбата на Общината против 20 лв.. 50 пък към този момент се употребяват от услугата. Що се отнася до многоетажния паркинг, който се възнамерява да бъде построен в "Тракия ", то Димитров показа, че упованията са проектирането да стартира през януари. По думите на районния кмет опцията е за създаване на до 7-етажен паркинг на 4700 квадратни метра, въпреки че надали ще се проектира за толкоз висок. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР